Nieuwe Website De Buitenkans

Vanaf vandaag, 19 november 2021, is onze nieuwe website live!

De leden van Vereniging De Buitenkans wilden al langere tijd een update van de website. Die is er nu gekomen. Zowel technisch, inhoudelijk en functioneel is er een slag gemaakt. Oude teksten zijn ververst en er is voor een nieuwe indeling gekozen. Ook was er de uitdrukkelijke wens om een besloten gedeelte te hebben voor bewoners waar documenten en foto’s gedeeld konden worden. Voor buitenstaanders moest de website uitnodigen een virtueel kijkje in onze wijk te nemen.

Maar we zijn er nog niet

Op de oude website waren tal van (verouderde) links en downloads te vinden. De links en downloads die nog relevant zijn, moeten nog op de nieuwe site worden geplaatst. Ook staat er nog maar een paar foto’s online en dat terwijl we toch een rijk fotografisch verleden hebben. En datzelfde geldt voor de documenten. We hebben een besloten gedeelte waar we in een ‘Document Management Systeem’ de documenten kunnen plaatsen, maar dat moet nog wel even gebeuren.

Mijn Buitenkans

Bewoners krijgen toegang tot het besloten gedeelte van de website dat we heel hip ‘Mijn Buitenkans’ noemen. In dit gedeelte vind je als bewoner documenten en foto’s.

In de komende dagen krijgt iedere bewoner een mail met inloggegevens en de vraag om zijn of haar wachtwoord te wijzigen. Mocht je 30 november nog geen mail hebben gehad, neem dan contact op met bestuur@debuitenkans.nl.

Schrijvers en Redacteuren

Een aantal van ons krijgt de mogelijkheid de inhoud van de website te wijzigen en aan te vullen. Dit zijn de zogenaamde schrijvers (beperkte rechten) en redacteuren. Mocht je interesse hebben ook bij te willen dragen aan de inhoud van onze website, laat het ons dan even weten op bestuur@debuitenkans.nl.

Mede namens het bestuur wens ik jullie heel veel plezier met de nieuwe site en feedback is bij ons altijd welkom.

3 antwoorden op “Nieuwe Website De Buitenkans”

  1. Heel erg mooi zie het eruit. Leuk WordPress-theme! En ook leuk gedaan met het parallax-effect en de droneopname.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *