De buurt aanhanger

Bij de meesten in De Buitenkans al wel bekend, maar wellicht nog niet bij alle nieuwe bewoners. We hebben ook een deel aanhanger in de wijk. De aanhanger is van een tiental Buitenkansers, maar je kunt er als Buitenkanser ook gebruik van maken als niet-eigenaar.

De buurt aanhanger

Het reserveren is bijna hetzelfde als het reserveren van het buurthuis. Op de pagina van de aanhanger vind je een Google Calendar met de reserveringen. Je kunt een mail sturen met een verzoek tot reserveren naar Aanhanger@debuitenkans.nl.

De eigenaren kunnen uiteraard de aanhanger gratis gebruiken. Als je de aanhanger leent, vragen we een vrijwillige bijdrage van €10,- per dag. Hiermee onderhouden we de aanhanger.

Maar de aanhanger is ook bijzonder handig als je zware spullen naar je huis moet brengen, of er juist uit moet halen. We hebben natuurlijk een bagagekar, maar voor echt zware spullen is die niet toereikend. De aanhanger staat weliswaar op slot, maar hij kan gewoon rijden. Als groot uitgevallen bagagekar mag de aanhanger altijd even geleend worden. Een mooi alternatief voor het naar binnen rijden van de auto.

Mocht je de aanhanger willen lenen, of als je mede eigenaar wilt worden, kijk dan snel op De Aanhanger.

Namens alle eigenaren,

Marc